Turistattraktioner på Bornholm

Pärlor på Bornholm

Bad på ❤️ Bornholm

Badplatser på ❤️ Bornholm

Bornholm har flera vackra stränder som är populära bland både turister och lokalbefolkning. Här är en beskrivning av några av de mest kända stränderna på Bornholm:
1: Dueodde Strand: Denna strand ligger på Bornholms södra spets och är känd för sin mjuka vita sand och klara vatten. Stranden sträcker sig över 3 kilometer och är idealisk för bad och solbad.
2: Balka Strand: Balka Strand är en populär familjevänlig strand på Bornholms östkust. Stranden är känd för sin mjuka sand och grunda vatten, vilket gör den idealisk för barn. Det finns också flera matställen och faciliteter på stranden.
3: Sandvig Strand: Sandvig Strand är en vacker sandstrand som ligger på Bornholms norra kust. Stranden är känd för sitt klara vatten och dramatiska klippformationer. Det finns också en fyr i närheten som du kan besöka.
4: Nørre Sandstrand: Nørre Sandstrand är en lång och bred sandstrand som ligger på Bornholms norra kust. Stranden är känd för sina lugna vatten och är idealisk för vattensporter som vindsurfing och kitesurfing.
5: Sømarken Strand: Sømarken Strand är en vacker sandstrand som ligger på Bornholms östkust. Stranden är känd för sina vackra vyer och det klara vattnet som är perfekt för bad och snorkling. Det finns också faciliteter som parkering och restauranger på stranden.
Det här är bara några av de vackra stränderna som finns på Bornholm. Ön har många fler stränder och badplatser att utforska, alla med sin egen unika charm och skönhet.

Badkarta Bornholm

Translate »